Nye sange på vej

Jeg modtog for et par år siden 7 tekster af Conny Braüner fra Vejle. Jeg skulle prøve at sætte musik til. Det har jeg så prøvet nogle gange uden at det ville lykkedes. Pludselig en sen nattetime satte jeg mig til klaveret, tog teksterne med, og en time senere var der sat musik til alle tekster. Jeg kalder det mit eget lille mirakel, for det er lidt vildt ik – 7 sange på 1 time. Jeg synes der er kommet nogle gode sange ud af det. Og det fortjener teksterne som er helt fantastiske. Planen er nu at sangene skal indspilles og herefter sættes til salg på itunes eller på hjemmesiden.
Lørdag d. 18.4.2015 var en stor dag. Conny havde fødselsdag, hun fyldte 77 år. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vi bestemte os for at køre op til Conny. Vi medbragte en dejlig kage og klaveret tog vi også med. Conny vidste ingenting, men vi bestemte os for at vi ville overraske hende med at dukke op til fødselsdagen og samtidig præsentere sangene for hende. Da jeg havde fået lidt kaffe og en enkelt øl, satte jeg klaveret op midt på terrassen, midt mellem ca. 25 gæster, og en meget forventningsfuld og spændt Conny Braüner.
Det blev en stort oplevelse for Conny – det var det også for mig. Jeg fornemmede virkelig, at gæsterne synes godt om sangene. Den dag vil jeg aldrig glemme. Men nu venter der et hårdt arbejde med at få sangene gjort færdige så de kan komme ud til glæde for andre end mig selv.