Meditativ stemning

Kender du det, at du elsker en bestemt sang, du lytter til den igen og igen, uden at du måske helt forstår hvad der bliver sunget om. Noget musik rør bare noget i en, på en måde så det påvirker følelserne. Det oplever jeg rigtig meget.
De sange jeg har skrevet sammen med Conny Braüner rør mig rigtig meget. Du tænker måske lige nu “ja det er da bare fordi han selv har lavet det”, men det er ikke derfor. Desuden har jeg det jo sådan med flere af sangene, at det ikke er mig selv der har skrevet sangene – jeg har fået hjælp 🙂
I fredags besøgte jeg Conny – jeg skulle vide noget mere om teksterne. Som mennesker tolker vi jo ofte tekster forskelligt alt efter hvem vi er og hvor vi er i livet. Det gik da også ret hurtigt op for mig, at mine fortolkninger ikke helt stemte overens med de tanker Conny havde da hun skrev teksterne.
Når jeg skriver musik til Conny´s tekster er jeg mega koncentreret – jeg skal ikke engang anstrenge mig for at være det. Jeg oplever til tider at denne sangskrivning virker meditativt, det er en fantastisk følelse, som jeg gerne vil have mere af, og som jeg ønsker for alle andre, at de skal opleve.

Bortset fra det, går det fint med sangskrivningen – der er nu musik til yderligere 2 af Conny´s tekster. De er begge meget smukke. Den ene hedder “Jeg slipper jorden” og den anden hed oprindeligt California Blue – den er dog optaget så jeg ændre titlen til “Første og sidste dans”. Conny skriver selv følgende om teksten.

“Digtet er tilegnet min mand Alex Nielsen, som rejste til den guddommelige verden i 2005. I de ti år vi begge var i den fysiske verden, dansede vi hver fredag på Kauslunde Kro.
California blue med Roy Orbinson var vores sang og dans, både den første og sidste”.