Nyt job

I februar måned fik jeg job som account manager hos Link mobility i Kolding – det er en fantastisk arbejdsplads. Jeg nyder hver dag når jeg køre på job og jeg nyder hver dag at jeg køre hjem til familien igen.

Link Mobility holder til i Pyramiden i Kolding (den har du sikkert kørt forbi). Hvis du er ansat i en virksomhed hvor i kan bruge nogle af vores løsninger er du velkommen til at aftale et møde i Pyramiden hvor jeg kan præsentere vores mega spændende produkter. Og nu skal jeg så fortælle dig hvad vi arbejder med.

Vi hjælper danske virksomheder med at skaffe flere kunder, skabe loyalitet og herefter måle hvor tilfreds kunderne er! Det giver så meget mening, og vores produkter kan tilpasses stort set alle brancher 🙂

Besøg gerne Link Mobility her

 

 

 

Lige præcis

Jeg har mange gange tænkt den tanke, at jeg ville ønske at mit liv var perfekt – hvem gør ikke det ind imellem!

Jeg fik i dag tilfældigvis øje på dette smukke lys i vores vindueskarm og fik et sug i maven! Se lige det citat

Woouuuw den ramte plet! Jeg skal ikke være perfekt – jeg skal være glad!!

493

Jeg skal være glad når jeg vågner og glad når jeg går i seng, og mit liv skal slet ikke være perfekt, men jeg vil have endnu flere øjeblikke hvor jeg er i nuet, er nærværende.

Det var bare lige det

KH
Brian

Meditativ stemning

Kender du det, at du elsker en bestemt sang, du lytter til den igen og igen, uden at du måske helt forstår hvad der bliver sunget om. Noget musik rør bare noget i en, på en måde så det påvirker følelserne. Det oplever jeg rigtig meget.
De sange jeg har skrevet sammen med Conny Braüner rør mig rigtig meget. Du tænker måske lige nu “ja det er da bare fordi han selv har lavet det”, men det er ikke derfor. Desuden har jeg det jo sådan med flere af sangene, at det ikke er mig selv der har skrevet sangene – jeg har fået hjælp 🙂
I fredags besøgte jeg Conny – jeg skulle vide noget mere om teksterne. Som mennesker tolker vi jo ofte tekster forskelligt alt efter hvem vi er og hvor vi er i livet. Det gik da også ret hurtigt op for mig, at mine fortolkninger ikke helt stemte overens med de tanker Conny havde da hun skrev teksterne.
Når jeg skriver musik til Conny´s tekster er jeg mega koncentreret – jeg skal ikke engang anstrenge mig for at være det. Jeg oplever til tider at denne sangskrivning virker meditativt, det er en fantastisk følelse, som jeg gerne vil have mere af, og som jeg ønsker for alle andre, at de skal opleve.

Bortset fra det, går det fint med sangskrivningen – der er nu musik til yderligere 2 af Conny´s tekster. De er begge meget smukke. Den ene hedder “Jeg slipper jorden” og den anden hed oprindeligt California Blue – den er dog optaget så jeg ændre titlen til “Første og sidste dans”. Conny skriver selv følgende om teksten.

“Digtet er tilegnet min mand Alex Nielsen, som rejste til den guddommelige verden i 2005. I de ti år vi begge var i den fysiske verden, dansede vi hver fredag på Kauslunde Kro.
California blue med Roy Orbinson var vores sang og dans, både den første og sidste”.

Det føles så rigtigt det her

I går var jeg glad. Jeg modtog en lydfil fra min gode ven Erik Høirup fra Odense, som har lagt et lækkert flygel på sangen “Lysets Engel”. Hvor lyder det bare godt, og der skulle heller ikke gå mange timer førend jeg fik lagt lidt vokal på.
Det piano lyder så godt, og hele projektet føles mere og mere rigtigt. Nu skal alle 7-8 sange færdigindspilles og så skal de sættes til salg, forhåbentlig både som CD men også som download MP3 på itunes og evt. her på hjemmesiden.

Jeg holder dig opdateret når der er nyt.

 

Nye sange på vej

Jeg modtog for et par år siden 7 tekster af Conny Braüner fra Vejle. Jeg skulle prøve at sætte musik til. Det har jeg så prøvet nogle gange uden at det ville lykkedes. Pludselig en sen nattetime satte jeg mig til klaveret, tog teksterne med, og en time senere var der sat musik til alle tekster. Jeg kalder det mit eget lille mirakel, for det er lidt vildt ik – 7 sange på 1 time. Jeg synes der er kommet nogle gode sange ud af det. Og det fortjener teksterne som er helt fantastiske. Planen er nu at sangene skal indspilles og herefter sættes til salg på itunes eller på hjemmesiden.
Lørdag d. 18.4.2015 var en stor dag. Conny havde fødselsdag, hun fyldte 77 år. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vi bestemte os for at køre op til Conny. Vi medbragte en dejlig kage og klaveret tog vi også med. Conny vidste ingenting, men vi bestemte os for at vi ville overraske hende med at dukke op til fødselsdagen og samtidig præsentere sangene for hende. Da jeg havde fået lidt kaffe og en enkelt øl, satte jeg klaveret op midt på terrassen, midt mellem ca. 25 gæster, og en meget forventningsfuld og spændt Conny Braüner.
Det blev en stort oplevelse for Conny – det var det også for mig. Jeg fornemmede virkelig, at gæsterne synes godt om sangene. Den dag vil jeg aldrig glemme. Men nu venter der et hårdt arbejde med at få sangene gjort færdige så de kan komme ud til glæde for andre end mig selv.

 

 

Ny hjemmeside

Så blev det efter 7 år med samme udseende tid til fornyelse, og den nye side går online. Jeg har været noget spændt på om alt nu ville virke efter hensigten men det lader til at virker perfekt det hele

overnatningsmuligheder Frederikssund

Dette er et klokkeklart reklame indlæg. Min Onkel har købt et Vandrehjem / Motel / Kursuscenter og forvandlet det til et super dejligt sted – også hvis man skal holde fest. Det ligger lige ned til Roskilde fjord og værelserne er lyst indrettet med eget toilet og bruseniche.
Kigger du en gang efter overnatning Frederikssund muligheder så er det absolut et besøg værd. Du finder hjemmesiden her